Welkom

Wij, het voltallige team van apotheek Duinen, geloven dat het onze opdracht is om u zo goed mogelijk te adviseren.

Heeft u vragen over geneesmiddelen die door uw arts werden voorgeschreven of over een geneesmiddel dat zonder voorschrift te verkrijgen is?  We kunnen u meer vertellen over uw medicijnen, de wijze waarop u ze moet gebruiken en de mogelijke risico's ervan (af te raden combinaties, bijwerkingen).  Extra aandacht bij dit alles gaat naar bejaarden en kinderen, zwangere dames en mama's die borstvoeding geven.

Naast geneesmiddelen vindt u in onze apotheek ook dermatologisch verantwoorde cosmetica, homeopatische middelen en bereidingen, plantenmiddelen en medische hulpmiddelen voor thuiszorg.

Als erkend bandagist zijn we gespecialiseerd in verkoop en verhuur van thuiszorgmateriaal: looprekje, krukken en wandelstokken, rolstoelen, bedden en toebehoren, materiaal tegen doorligwonden, aerosoltoestellen, zuurstof, hulpmaterialen voor in de badkamer, glucosemeter, bloeddrukmeter, hometrainer, plaswekker, wiegendoodmonitor, afkolftoestel, babyweegschaal,...

We zijn gespecialiseerd in stoma- en incontinentiemateriaal dat we u aanbieden aan dezelfde voorwaarden als de thuiszorgwinkel van uw mutualiteit.

In onze apotheek is een aparte discrete ruimte voorzien, u kan er zaken passen, incontinentie- en andere materialen kunnen er aan u worden gedemonstreerd.  Indien u dit wenst kan voor u extra tijd worden vrijgemaakt op afspraak.

Tenslotte staan we steeds paraat voor het samenstellen van uw EHBO-koffer of het nakijken van uw huis- of reisapotheek.

 

Bedankt om bij ons langs te surfen!